Zona/Rruga : Mbrapa Shkolles Kristaq Rama

Jepen me qera 2 vende parkimi mbrapa Shkolles Kristaq Rama

Kati -1
25m2
I mbyllyr me qepen

Mund te perdoret dhe si magazine

Cmimi : 50 Euro per Garazh

Tel : 0692351750