2 500LEK
Wireless Extender sherben per te marre sinjalin Wireless nga nje router dhe per ta zgjatur sinjalin ne nje dhome ose ambient ne te cilin valet e internetit nuk arrijne.

Zgjat rrezen e mbulimit te internetit wireless me 20-30 metra. Ideale per ambiente te medha ku routeri nuk arrin te mbuloje gjithe ambientin me interneti Wireless

Shpejtesi deri ne 300Mbps

0686038773

🚛 Transport i produkteve ne te gjithe Shqiperine
💵 Pagesa ne dorezim
Transport
Tirana - 200 Lek (24 Ore)
Rrethet - 300 Lek (72 Ore)