Ofrohet Vend Pune Menaxher Shitjesh F/M!

Per nje nga Kompanit Lider ne sektorin e Bojrave, kerkohet "Menaxher/e Shitjesh".

Pershkrimi i punes:
  • Mbajte e kontakteve me klientet,
  • Ndjekje dhe organizim i proēesit te shperndarjes se shitjeve,
  • Promovimi i produkteve te bojrave,
  • Ndjekje ne vazhdimesi te tregut per negociata me kliente te rinj,
  • Komunikim i vazhdueshem me klientet dhe stafin per zgjidhjen e problemeve qe evidentohen.

Kerkesa per kandidatet:
  • Te kene perfunduar studimet e larta,
  • Te kene aftesi te mira komunikuese,
  • Te jene ambicioze, te pergjegjshem,
  • Te kete eksperience ne Shitje,
  • Te zoterojne patente te Klasit B.

*Perparesi kandidatet qe kane punuar ne Sektor Ndertimi si Menaxher Shitjesh.

Kandidatet e interesuar, te dergojne CV-t e tyre ne adresen e e-mailit: punesimndermjetesim@gmail.com duke specifikuar tek Subjekti titullin per te cilin po aplikoni “Menaxher Shitje”.

+Apliko