Ofrohet Vend Pune Shofer!

Per nje kompani Importimi Bojrash kerkohet Shofer.

- Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme.
- Vetem personat me eksperience pranohen te aplikojne.
- Te posedoje patente klasi B/C dhe CAP.
- Te dije te perdori pirunat.

*Vlen te theksohet qe pervecse punes si Shofer, do kryejne edhe suport/ndihme ne Magazine!!!

Per me shume detaje kontaktoni ne numrin e meposhtem:
+355696180299