DevOps tashme eshte futur ne treg si nje nder domainet me te perhapura dhe teknologjite qe ajo ofron jane teper demanding.

Aktualisht po kerkoj 1 kompani qe ka ne projektet e saj perdorimin e Dev Ops dhe teknologjite e saj.
Une aktualisht punoj si IT Auditor consultant dhe dua te profilizohem si Dev Ops.
Mendoj ta filloj si Linux Sys Admin e me pas te kaloj ne Dev Ops gradualisht ne teknologjite e saj.
Nese jeni kompani shqiptare apo e huaj (gjermane) dhe ofroni part-time ose full time mundesi ne kete fushe do doja te bashkepunonim.
Mund te jete remote ose jo,mjafton qe ju te jeni nje kompani qe keni parimet e te mesuarit si pike kyce tuajen dhe e shihni zhvillimin tuaj dhe te punonjesit ne proporcion.

Nese keni nje mundesi te tille mund te me kontaktoni direkt ne Whatsapp ne numrin e poshteshenuar dhe mundemi te diskutojme lidhur me kete bashkepunim.Cel. : 0682007062