Ofrohet vend pune si Usta ne Sektor Ndertimi ne Gjermani!

Kriteret qe kerkohen:

1- Eksperience pune ne Shtrim Pllakash, Gips dhe Murature.
2- Te sjellshem dhe me etike pune.
3- Mosha 25-40 vjece.
4- I gatshem te punoje ne grup.

*Kompania qe ofron vendet e punes operon me kontrata shteterore afatgjata me qeverine Gjermani dhe jo sezonale!!!

Kusht: Date termini/ takimi te afert ne Ambasaden Gjermane. (Vetem personave te cileve j'u ka dale data e takimit ne Ambasade do merren parasysh).

Kandidatet tane ndiqen qe ne hapat e pare (me aplikimin ne Ambasaden tone, dokumentacionin perkates, kontraten e punes etj.) dhe deri ne pritjen ne Aeroport, regjistrimin ne Komune, prezantimin me vendin e punes dhe me ambjentin ku do jetoje.
Vetem Kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme jane te lutur te na
kontaktojne ne numrin e meposhtem, vetem ne Whatsapp: 00355696180299.