Keni nje dyqan veshjesh per meshkuj dhe keni nevoje te reklamoni veshje meshkujsh per te rritur shitjet?

Biznesi juaj thjesht poston veshje pa i veshur dikush per ti reklamuar?

Tashme ju keni mundesine per ta bere kete!

Sipas nje studimi shitjet gjithmone jane pjese e pandashme e marketingut.

Pa i veshur dikush qe ti reklamoje,ato mbeten thjesht monotone ne syte e klienteve duke mos pasur interes per ti porositur/blere pasi nuk kane nje ide sesi duken veshur tek 1 njeri.

Per kete ju duhet nje njeri per ti veshur dhe reklamuar.

Une mund tju ndihmoj per ti veshur keto rroba dhe ti reklamoni ne faqet tuaja sociale duke bere te mundur qe klientet ti shohin te veshura tek nje njeri dhe te krijojne nje pershtypje me te mire te produktit duke nxitur interesin e tyre.

Gjithmone mund te diskutojme dhe mundesi te reja qe ju te rrisni shitjet dhe klientet te interesohen dhe me shume per te blere.

Mund te me kontaktoni ne Whatsapp qe ta diskutojme:

Cel. : 0682007062