Kerkohen 2 developers:


1 back-end developer edhe 1 front-end developer


Te dine PHP edhe te jene te afte per te mesuar nje nga frameworket e php-se (Laravel)
Te dine JavaScript edhe te ia kene idene se si funksionon React.js


Technology Stack:
PHP, Laravel, MySQL, HTML CSS JavaScript (React.js)
Gjithastu mund te mesohet edhe React Native me vone

Te dije te punoje ne grup.
Te jete i/e komunikueshem
Te jete korrekt dhe kerkues ne pune.

Ditet dhe Orari i Intervistave:
30 Maj - 4 Qershor nga ora 14:00 - 18:00

Vetem personat qe do telefonohen ose do kene kontakt do kalojne ne Interviste.

Dergoni CV ne Whatsapp: 0692022616


Cel. : 0692022616