ALBTOURS D, kerkon te punesoje nje reseravtion agent per departamentin INCOMING.

Nese keni njohuri te gjuheVE te huaja, historise dhe gjeopolitikes se Ballkanit,
ju ftojme te beheni pjese e stafit tone, ne menaxhimin e grupeve turistike dhe sherbimeve te tyre.

Kandidatet duhet te kene perfunduar studimet e larta dhe te mos kene detyrime per shkeputje nga puna.
Kerkohen njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
Preferohen kandidate qe kane eksperienca pune te ngjashme.

Aftesi nderpersonale:
• Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale.
• Aftesi te mira ne menaxhimin e kohes,zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative.
• Perqendrim dhe vemendje ndaj klienteve


Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresat: info@vas.al dhe hr@vasgroup.net

CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste.
Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al

Albtours D: Rr. Dervish Shaba, Mjulle, Bathore
Tirane
+Apliko