Blej mobilje te perdorura: dhoma gjumi, kundrabufe, divane, kende etj.. Marim dhe elektroshtepiake: Televizore, lavatrice, frigorifere, kondicionere etj...sherbimi 24 orena kontaktoni ne cdo ore Emiljano: 0698521858