My Language Center – erdhi si nje fryme bashkimi i energjise se nje grupi te rinjsh, te apasionuar ne mesidhenien dhe profesionin e tyre, te bashkuar ne idete edhe qellimet e tyre sollem ne vitin 2015 kurset My Language Center.

Stafi jone eshte i trajnuar brenda edhe jasht vendit, me nje eksperience disa vjecare dhe qe nga viti 2014 filluan edhe hapat e pare te zhvendosjes se mesimdhenies edhe online. Si nje nevoj per kohen, per tu aksesuar sa me shpejt edhe per te gjithe lindi edhe My Language Center.
My Language Center ofron:


  • Gjuhe Angleze
  • Pergatitje per provimet nderkombetare si: TOEFL, IELTS, Aptis etc
  • Pergatitje per Provime [Matura Shteterore, Mini-Matura, Provimet ne Universitet ]
  • Kurse individuale & ne grup [ 4-6 studente maksimumi ].