Ofrohet Perkthim Dokumentacioni ne gjuhen Gjermane per keto kategori (dhe jo vetem):

1- Dokumenta Punesimi
2- Procedura Universitare
3- Bashkime Familjare
4- C'do dokument tjeter qe ka te beje me shtrirjen e aktivitetit ne Shtetin Gjerman

* Ndjekje dhe orjentim per cdo vule apustile qe kerkohet

Per me shume detaje na kontaktoni ne numrin e meposhtem, vetem ne Whatsapp: 00355696180299