Karrige per femije. Marka Chicco, 2 ne 1 per ngrenie dhe per te shtrire (relax). Mosha deri ne 3-4 vjec. Me 7 nivele lartesie te ndryshme, me kosh te gjere dhe te bute (ka jasteket e vete origjinale) per konfort total, dhe me mbeshtetesen qe ka pozicione te ndryshme. Karrigja mund te ulet plotesisht dhe te sherbeje si nje karrige e ulet per femije per ne shtepi. E palosshme per magazinim poshte krevatit apo ne dollap.

E perdorur por ne gjende optimale.

Dimensionet hapur: 63.5 x 82 x 104cm
Dimensionet palosur: 63.5 x 25.5 x 92cm

Cel. : 0692325649