Merre konsulencen e duhur per aplikimin tend...
Tel:0696153704/042230668

Sole Travel & Tours,
ju ofron konsulence dhe asistence per aplikime per viza si me poshte:
#Visa #Turistike, #Familjare, #Biznesi, #Punesimi, #Studimi etj.. ne ambasadat e meposhtme:
Tel:0696153704/042230668
Kujdes, per punesim duhet te jeni vete, te pajisur me nje nje kontrate pune.
#Ambasada #Gjermane,
#Ambasada #Angleze
#Ambasada #Amerikane
#Ambasada #Kanadeze
Ambasada #Ruse
Amabsada #Kineze etj..
Ambasada #Filipineze
Ambasada #Irlandes
Ambasada #Katarit
Ambasada #Spanjes
Ambasada #Franceze #Japoneze
etj..