ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes.Ne pėrdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore pėr t'ju pėrgjigjur nevojave tė klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.
Per nje nje klientin tone, nje kompani e fokusuar nė projektimin dhe krijimin e aplikacioneve software, kemi nisur procesin e selektimit te kandidateve per pozicionin:

.NET/C# Developer (full time ose 6 ore, me mundesi per te punuar edhe remote):
Job seniority: Intermediate/Senior


Kerkesat 🙂

- eksperience pune te pakten 3 vjecare me .NET/C#
- eksperience pune me AWS dhe lambda functions ne C# eshte nje plus
- eksperience pune me Java eshte nje plus
- eksperience te konsoliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle)
- arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

Klienti yne ofron :

Page per full time : 100 000 - 150 000 lek/neto ( ne varesi te kandidatit)
Vendndodhja: ne qender te Tiranes
Punohet: E hene - E premte,
Orari i punes: 8.30 – 17.30 (1h pushim)
Job seniority: Intermediate/Senior

Mundesi per te punuar 8 ose 6 ore ( fizikisht ose remote) ose kandidate me NIPT
Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne tuaj nė adresėn:info@albapunesim.aldhe shenoni tek subjekti :.NET/C# Developer


+Apliko