Ofertat e Vitit te Ri 2022

Paketa 1 : 2 nete e 3 dite 31.12.2021 - 02.01.2022 135 euro
Paketa permban :
Darken festive te dt 31.12.2021
Mengjesin dhe darken festive te dt 01.01.2022.
Mengjesin e dt 02.01.2022

Paketa 2 : 1 nate dhe 2 dite 31.12.2021-01.01.2022 70 euro
Paketa permban :
Darken festive te dt 31.12.2021
Mengjesin e dt 01.01.2022

Paketa 3 : 3 nete dhe 4 dite . 180 euro
Paketa permban :
Darken festive te dt 31.12.2021
Mengjesin dhe darken festive te dt 01.01.2022.
Mengjesin dhe darken e dt 02.01.2022
Mengjesin e dt 03.01.2022

Politika e ēmimeve per femijet :

  1. - 5 vjeē falas . Akomodimi ne shtart me prindrit

5 - 12 vjeē 50 % e paketes se plote
Mbi 12 vjeē pagese e plote e paketes.