Izmir - Canakale Pamukale - Bursa

Izmir - Canakale Pamukale - Bursa
➤ Nisje 26 Nentor — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 179€
➤ Nisje 24 Dhjetor — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 179€

Akomodimi ne hotel me 3 dhe 4 yje

(Udhetohet me certifikate vaksinimi ose test (pcr ose rapid test)

Ne cmim perfshihen:
1) Transporti sipas programi me autobus / minibus turistik
2) Akomodimi per 4 ne hotel 3Yje dhe 4 Yje:
“1 nate ne Canakale, 1 nate ne Izmir, 1 nate ne Denizli, 1 nate ne Bursa”
3) Mengjeset gjate qendrimit ne hotel
4) Guida (Shoqeruesi) gjate diteve te udhetimit

Nisje nga Tirana, Durresi dhe Elbasani