Ofroj mundesi punesimi Wordpress Developer, Zhvillues Web me Elementor.

Kriteret:
- Te Ekzekutoje PDF FIle qe ka ndertuar Grafik Designer ne Web, nepermjet Elementor ne Wordpress cdo gje sipas PDF dmth from sctrach.
- Mirembajtie Website.
- Te kete njohuri gjuhe programimi, PHP dhe Html.

Punohet:
- Nga e hena ne te premtec(shtune e diele Pushim)
- Orari nga ora 9:00 deri 18:00 *1 ore pushim dhe minuta 5-10 pushim brenda orarit.
- Me kontrate pune, dhe sigurime, bazuar mbi ligjin shqiptar
- Me Pushime, leje vjetore sipas ligjit Shqiptar.

Kerkohet:
- Profesionalizem
- Korrektesi
- Besueshmeri
- Inteligjence
- Fjale pak Pune Shume.

Ofrohet:
- Besueshmeri e plote
- Ambient Komod dhe motivues.
- Mirekuptim dhe Profesionalizem.
- Mundesi rritjeje dhe zhvillimi si ne Page ashtu dhe ne Profesion, mbi bazen e quajtur Meritokraci!

Apliko duke derguar Titull: "Web Developer *Emri, Mbiemri Juaj" ne: word@web-solutions.al

Suksese!
+Apliko