Lunder-Farke Tirane – Pastrim Kimik dhe Lavanderi “Emma Crystal Clean”

A deshironi veshje qe pas larjes te duken si te reja?
Doni qe batanijet, jorganet tuaj te kene arome te kendshme pas cdo larje?

Pastrimi kimik dhe Lavanderi “Emma Crystal Clean” eshte zgjidhja juaj!


Fale pajisjeve profesionale MIELE dhe detergjenteve me te mire ne treg,
ne ju garantojme nje cilesi te pakrahasueshme.
Korrektesia eshte forca jone.
Ne ua marrim dhe ua dorezojme produktet tuaja ne shtepi
Perkujdesja eshte natyrale.

Me eksperience shume vjecare ne sektorin e veshjes dhe menaxhimit.

Vendodhja: Lunder, FARKE, Tirane
Tel: +355693644655 / 0674099334
Emma_crystal_clean