OFROJ KURSET ANGLISHT per femije e te rritur si dhe Fillestare, provimi e IELTS, TOEFL, APTIS, TOEIC

- PROVIMI APTIS ME 5 SEANCA

Si edhe per:
- Fituesit e Llotarise Amerikane.
- Pergatitje Individuale per Provimin e bashkimit Familjar pėr nė ANGLI.
Kursi zhvillohet individual ose grup (2 ose 3 veta)
Adresa: Rruga Vangjush Furxhi (Zona Myslym Shyri tek Mulliri Vjeter), Tirane
What's Up ose TEL: 0693113643