Shes karrige dhe tavolina gjithsej 18 sete, tavolinat jane me hapje duke u dyfishuar ne madhesi, me total 92 karrige. shitet gjithashtu aspirator i kompletuar bashk me tub rrethor 25 metra te gjate, gjithashtu edhe 4sete kolltuqesh.
tavolina cmimi 160 mij lek seti
Aspiratori 1000€
Kolltuket 220 mij lek seti
nr kontakti 0695121777
cmimet mund te diskutohen pak pasi te shikohen na afer mallrat


Cel. : 0695121777