Punesim ne krociera luksoze!
Kompania "Elite Marines Academy" ne bashkepunim me krocierat me te njohura nderkombetarisht kerkon punonjes per profesionet e meposhtme:

-Kamarier ( femra ,meshkuj)
-Banakier ( femra ,meshkuj)

Kandidatet duhet te njohin gjuhen angleze ne nivel mesatar si edhe gjuhen gjermane.
Te zoterojne diplome ose certifikate te profesionit.
Te kene paraqitje te rregullt.

Kontratat jane 6-9 mujore me te drejte rinovimi.
Ofrohet : Pagesat shume te mira.( rreth 1200 -1800 euro /muaj)
Mundesi rinovimi kontrate
Mundesi karriere nderkombetare.
Mundesi per te shetitur ne shtete si: Kanada, Amerike, Australi, Angli, Europe etj
Cdo gje behet me kontrate te rregullt ligjore, vizat merren ne ambasaden amerikane dhe angleze.

Ju lutem te kontaktojne vetem personat qe kane kualifikimet e mesiperme.

Tel: 069 385 8631
www.elitemarinesacademy.com

Cel. : 0693858631

+Apliko