Kerkohet Senior Web Developer.

Kushte shum te mira pune dhe page e kenaqshme.
Bashkpunim me kompani te mirefillta gjermane
Pagesa mujore neto : 120.000ALL
CV duhet te jete ne anglisht
CV te dergohet me email ne info@code-studio.eu

Kerkesat e punes:

Here are the requirements for the programmer.

Must-Have:

In-depth knowledge of PHP
In-depth knowledge of MySQL
In-depth knowledge of automated data processing
In-depth knowledge of interfaces, XML, JSON
In-depth knowledge of how MVC frameworks work
Good knowledge of English

Nice-to-Have

Knowledge of Python
Knowledge of Javascript (client-side)
Knowledge of HTML, CSS
Knowledge of Shopware 6
Knowledge of git
Knowledge of the PHP framework Codeigniter


Thank you
+Apliko