PLAZH NĖ HALKIDIKI – Resort Alexander The Great Beach 4 — 5 Ditė (4 Netė) All Inclusive Nisje 4, 11, 18, 25 Korrik / 1, 8, 15, 22, 29 Gusht

5 Dite Plazh ne ujin e kristalt te HALKIDIKISE ne RESORT ALEXANDER THE GREAT BEACH 4YJE, buze Plazhit dhe i ndodhur ne plazhin me fantastik te zones si “Kriopigi Beach”
Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Halkidikise si
Kriopigi
Hanjotis
Lundrim me traget dhe shetitje neper gjiret e Halkidikise
Kalithea
Selanik (Tur qytetit)
Ujevara Edesa (Tur ne natyre)
Kavala (Tur qyteti)
.

NISJET ME AUTOBUZ DHE CHECK IN NE HOTEL SI ME POSHTE

MUAJI KORRIK
Nisje 4 Korrik ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 289€
Nisje 11 Korrik ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 289€
Nisje 18 Korrik ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 289€
Nisje 25 Korrik ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 289€
MUAJI GUSHT
Nisje 1 Gusht ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 299€
Nisje 8 Gusht ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 299€
Nisje 15 Gusht ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 299€
Nisje 22 Gusht ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 299€
Nisje 29 Gusht ― 5 Dite (4 nete) ― Cmimi 299€