Kamera TLR medium format e vitit 1954, e pastruar dhe e testuar me film, ne gjendje perfekte, 100% funksionale.

-Made in Japan
-Perdor film medium format 120 (12 poza 6x6cm)
-Lente 80mm f/3.5 e pastruar pa njolla apo demtime
-shutter 1s-1/200s, B dhe timer

Cel. : 0693992286