Pranvere ne LEPUSHE - VUTHAJ

Nisje 8, 15, 22, 29 Maj ― 2 Dite ― Cmimi 6500 Lek

Vende te limituara

Hotel Eko Katun Rosi (vila Druri) ― All Inclusive

Vizitojme: Lepushe, Vermosh, Vuthaj, Plav, Guci, Tamar

Ne cmim perfshihen:
1. Transporti sipas programit me autobuz / minibuz turistik
2. Akomodimi per 1 nate ne vila druri ne Eko Katun Rosi, ne Vuthaj
3. Dreka dhe Darka me gatime tradicionale e dites se pare
4. Mengjes fshati diten e dyte
5. Guida (shoqeruesi)