Bileta #autobuzi per ne #Bullgarine me pashaporta shqipetare, udhetime 3 here ne jave. Bileta autobuzi Sofie,
Bileta autobuzi #Tirane #Sofie #Tirane
Nisje te merkuren, te enjte dhe te djelen
Tel:042230668/0696153704
Cmimi i biletes 50 Euro vajtje
Persona duhet qe te bejne Testin Covid./Tamponin
#biletaautobuzi #sofie #soletravel #udhetime #buses #soletravel
SOLE TRAVEL & TOURS
Rr. Durresit, Pll. 79, Kati 1re, 40 metra para se te shkoni tek "Hotel Colosseu " nese vini nga qendra,
Tirana, Albania
E-mail: soletravel@hotmail.com
Phone: +355 4 2230668
Mob: +355696153704
Web: soletours.com


Cel. : 0696153704