Kendi Kafe 2.70x2.60 me nje pup dhe tavoline mesi
Cmimi:400 mije leke
Kendi Gri
1.85x3.40cm ose 1.85x2.25cm
Cmimi:300 mije leke
Cel. : 0682368258