Shes poltron dentar se bashku me kompresor super silencioz.
Poltroni eshte funksional dhe ne kushte pune.
Tapiceria eshte lekure e zeze e pa gervishtua apo grisur.
Edhe pse model i vjeter eshte i mirmbajtur dhe i perdorur pak.

Cel. : 0694795138