Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe nė plazhet e kaltra tė Karaburunit.
Vizitoni albumin me te madh ne internet me anije dhe gomone turistike, dhe beni zgjedhjen tuaj per te shijuar dhe eksploruar ishullin e Sazanit dhe brigjet e kaltra te Karaburunit.

Kliko me poshte, zgjidh anijen/gomonen e preferuar :


-
Anija Liburna
-
Anija Esperanza Tours
-
Teuta Boat Tours
-
Avventura II Boat Tours
-
Anija Julka Unique
-
Anija Black Pearl Albania
-
Aquamarine Adventure
-
Gomonet Alson
-
Gomone Eliada Trip
-
Albumi i plote me anije dhe gomone

Sherbimet : Udhėtim turistik me anije-gomone duke vizituar:

-Plazhet e kaltra tė Karaburunit
-Ishullin misterioz te Sazanit
-Gadishullin e Karaburunit
-Shpellen e Haxhi Alise
-Gjirin e Englezit
-Gjirin e Dafinės
-Gjirin e Bristanit
-Restorant ne anije
-Pije freskuese

KONTAKT


Web :
www.biznes.laberianews.com
Web :
www.laberianews.com
E-mail : laberianews@gmail.com
Tel/SMS :0682407915
Whatsapp :0682407915

Facebook :
Laberia News
Youtube :
Laberia News
Instagram :
Laberia News

Cel. : 0682407915

Udhetim me anije turistike, udhetim me anije, udhetim me anije ne vlore, udhetim me anije ne sazan, udhetim me anije ne karaburun, zhiro me anije, zhiro me anije ne vlore, xhiro me anije ne sazan, xhiro me anije ne karaburun, linja vlore sazan karaburun, udhetim me gomone, udhetim me gomone vlore,udhetim me gomone sazan, udhetim me gomone karaburun, udhetim me anije pirate, liburna cruises, liburna cruises vlore, anije pirate, anije turistike, lundrim me anije, lundrim me anije turistike, xhiro me gomone, xhiro me gomone vlore, teuta boat, adventura boat, boat trip, boat tour, tour boat, daily boat trip, aquamarine adventure, julka unique, anija jukla unique, udhetim me gomone alson, anije black pearl albania, anija adventura II, adventura boat trip, adventura boat tour, guida me anije,guida me gomone, eliada trip, coastal guide, guida turistike vlore, anije piratesh, linja vlore sazan, linja vlore karaburun,
Plazhet e kaltra tė Karaburunit, Ishullin misterioz te Sazanit, ishulli sazanit, gadishulli karaburun, Gadishullin e Karaburunit, Shpella e Haxhi Alise, Gjiri i Englezit, Gjiri i Dafinės, Gjiri i Bristanit, Anija Liburna, Anija Esperanza Tours,Teuta Boat Tours,Avventura II Boat Tours, Anija Julka Unique, Anija Black Pearl Albania, Aquamarine Adventure, Gomonet Alson, Gomone Eliada Trip,Albumi i plote me anije dhe gomone

Cel. : 0682407915