Albacall

728 BlueFilters

 1. Standart Tirane, ofrojme vend pune Angular Developer - me eksperience

  Kompania FORWARD kerkon kandidate ne profilin Angular Developer - me eksperience per degen e saj ne Tirane.
  Pozicionet e ofruara jane full-time ose part time dhe parashikojnezhvillim te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.

  Aftėsitė e kėrkuara:

  - 1+ vite eksperience pune ne Angular
  - Eksperience te konsoliduar me Javascript, HMTL(5), CSS(3)
  - Eksperience me REST services
  - Eksperience pune ne Java backend (SpringBoot, J2EE,…) eshte nje plus
  - Njohuri te gjuhes italiane te nivelit (te pakten) mesatar
  - Aftesi te mira komunikuese dhe pune ne grup

  Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al
  +Apliko