Kam nje bar restorant pizzeri me qera tek kodra e diellit(afer leonores),e kisha me nje mikun tim pizzaiol nga Napoli,per arsye shendetsore u largua dhe meqe jam vetem do doja nje person korrekt per te bashkpunuar