Shiten Sobe, lavatrice, tharese rrobash dhe mikrovale.
Artikujt jane te importuara nga USA dhe jane te markes General Elektrik shume cilesorw.


Soba 20.000 leke
Lavatrice 20.000 leke 10 kg
Tharese rrobash 20.000 leke 10 kg
Mikrovale 6.000 leke


Nese blihen te gjitha, mikrovala eshte dhurate dmth 60.000 leke totali.


Kontakt 069 55 78 862


Cel. : 0695578862