Fundjavë n' Sarandë - Gjirokastër 2 ditë €45
Datat e udhëtimit: 1-2 Maj
⁣⁣⁣⁣
Vizitohen: Sarandė, Butrint, Lëkurësi, Gjirokastër

⁣Nisjet tashmë bëhen nga Elbasani, Durrësi dhe Tirana.

Data të tjera: 8-9, 15-16 , 22-23, 29-30 Maj

⁣⁣⁣⁣⁣Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣
1. Transporti me automjet komod⁣⁣.
2. Akomodimi 1 natë në hotel në Sarandë.
3. Mëngjesi dhe darka.
4. Guida shoqëruese gjatë udhëtimit.⁣⁣⁣⁣⁣