Fundjavë n’ Korçë - Voskopojë 2 ditë 4500 lekë
Data e udhetimit: 1-2 Maj

×Vizitohen: Voskopojë, Korçë, Drilon, Tushemisht

⁣Nisjet tashmë bëhen nga Elbasani, Durrësi dhe Tirana⁣⁣⁣⁣.

► Hotel Koçibelli ( Qendër te Korçës ) (4500 lekë me mëngjes , 5500 lekë mëngjes + darkë)
► Hotel Bacelli ( Voskopojë ) (4900 lekë me mëngjes , 5900 lekë mëngjes + darkë)

Datat e radhës : 8-9, 15-16, 22-23 Maj

⁣⁣⁣Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣
1. Transporti me automjet komod⁣⁣
2. Akomodimi në hotel ⁣
3. Baza ushqimore sipas përzgjedhjes suaj.⁣⁣⁣⁣
4. Guida gjatë udhëtimit.