Fundjavė n' Vermosh - Tamarë - Lëpushë - Plavë - Guci 2 ditë 5500 lekë
Datat e udhëtimit : 1-2 Maj

Tashmë nisjet bëhen nga Elbasani, Durrësi dhe Tirana.

Datat e radhës : 8-9, 15-16, 22-23, 29-30 Maj

Në çmim përfshihet :
1- Transporti me automjet komod.
2- Akomodimi në hotel.
3- Mëngjesi (ditës së 2)
4- Darka (ditës së 1) (pijet gjatë vakteve)
5- Mbrëmje festive.
6- Shoqëruesi i grupit.