Harley Davidson 1998🚲
-Limited Edition vetem 2000 cope
ne te gjithe boten🌐
-Te gjitha pjeset e veta origjinale
-Carbon Kit/Pjese karboni
-Doreza Lekure
-Marshet 1×7 ne bucele
-Amortizatori Rock Shox
-Frenat me diskofren dhe me kamjo
-Tubi shales Kona
-Goma schwalbe

!!!-Cmimi 890 Euro!!!!
I diskutueshem per ulje📩