Me duhet personel per nje bar restorant pizzeri,Banakiere dhe nje ndihmes picajol qe te dije italisht dhe te mos kete punuar kurr ne pizzeri.Picajoli im nga napoli e do me zero eksperience.Paga varet nga ju,kushtet e punes perfekte

Cel. : 0694736563