Mini Drone me kamer
•
•
👉 Distanca 40m
👉Kohezgjatja ne ajer 8 minuta
👉 Pamje dhe komandim nga celulari
•
👍Porosit tani dhe paguaj ne dorezim

Cel. : +355 67 605 5465

Cel. : +355 67 605 5465