ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj: ndermjetesimin ne tregun e punes. Ne pėrdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore pėr t'ju pėrgjigjur nevojave tė klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.

Per nje klientin tone, nje kompani italiane me vendndodhje ne Tirane, kemi nisur procesin e selektimit te kandidateve per pozicionin:

Microsoft Net Developer

Kėrkesat:

Angular JS - versioni 1.6(necessaria) e superiori
Visual Studio / .Net Framework / C#
DB Microsoft SQL Server
Repository GIT

Punohet: E hene -E premte
Paga: Ne varesi te eksperiences

Nese jeni te interesuar per kete pozicion , ju lutem dergoni cv-ne tuaj ne adresėn: info@albapunesim.al dhe shenoni tek subjekti : Microsoft Net Developer
+Apliko