Kerkoj pune si specialirt per kaldajat me solar.Kam shume eksperience pune ne kete fushe si dhe kam certifikate profesionale&.
Jam serioz dhe korrekt ne pune.jam shume i komunikueshem.Kontakt 0698601546

Cel. : 0698601546