Aparat mjekesor profesional per frymemarrje Siemens-Kion me Sevoflurane dhe me Monitor Siemens SC7000 - i perdorur.

Viti i prodhimit: 02.2000
Sasia: 4 cope (disponibiliteti i artikujve mund te ndryshoje).

Cmimi: 2.500 Euro neto

PS.: Per sqarime te detajuara mund te telefononi ose na shkruani me E-Mail.


Cel. : +49 170.3093082