Albacall

728 BlueFilters

 1. Standart Tirane, ofrojme vend pune Java Developer Senior

  Tirane, ofrojme vend pune Java Developer - Senior

  Kompania FORWARD kerkon kandidate me eksperience ne profilin Java Enterprise Developer - Senior per degen e saj ne Tirane.
  Pozicionet e ofruara (full-time) parashikojne programim te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.

  Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
  - eksperience pune mbi 2 vjecare me Java Enterprise Edition
  - eksperience te konsiliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, PostgreSQL, Oracle)
  - njohuri te konsoliduara mbi HMTL(5), CSS(3), Javascript, JQuery, si instrumenta te programimit front-end
  - njohuri te gjuhes italiane te nivelit (te pakten) mesatar
  - njohuri mbi web/application servers (psh: Tomcat, Apache, JBoss, ecc)
  - aftesi per te punuar ne grup dhe per te zgjidhur probleme te ndryshme
  - parapelqehet eksperience ne framework si JBoss Seam dhe Java Server Faces (PrimeFaces)
  - arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

  Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al
  +Apliko