Shitet Punconatrice automatike Ficep me force shtypje 80 ton per shpime llamarine me trashesi deri 25mm dhe vrima me diameter deri 38mm. Eshte e kombinuar dhe me trapan . Eshte ne gjendje shume te mire teknike.