Shitet Biznesi Fast Food / Burger me klientele te ngritur, ne kulmin e punes afer parkut.

Ambjenti eshte i investuar dhe i punuar me materialet me te mira dhe modelim modern.
Produktet jane te vecanta ne shqiperi dhe jane te sjellura nga jashte.
Cdo gje qe nga menuja dhe modelimi ambjentit eshte e menduar ne detaj.

Fast-Food eshte gjate gjithe kohes plote.

Cmimi i Diskutueshem

Per me shume informacion dhe nje vizite ne prone, ju lutemi na kontaktoni: 068 851 3251

Agjensia Imobiliare UpHome
Keni nje prone per te shitur / dhene me qera?
Jepeni ne kohe rekord me ne 😄
Kontakt : 068 851 3251