Projekti iweb.al eshte ndertuar enkas per tju ardh ne ndihme te gjithe tregtareve qe duan te shesin produkte, mall, shtepi, automjete online.

Aktualisht iweb ofron:
- Krijimin dhe publikimin e njoftime falas.
- Dizajn te thjeshte dhe kompatibel per te gjitha paisjet
- Email marketing i automatizuar
- Social marketing i automatizuar
- Booking system (se shpejti)
- Car/Home Rental system (se shpejti)
- Product managment (se shpejti)

Ne iweb do te gjeni:
Makina ne shitje, automjete ne shitje, apartamente ne shitje dhe me qera, shtepi ne shitje dhe me qera, oferta pune, vende pune te lira e shume te tjera.

Mos harroni te na vizitoni ne www.iweb.al