Kompania AlbsofteK
eshte ne kerkim te 5 programuesve te motivuar dhe te pasionuar ne pozicionin "Senior Full Stack Developer".

Ju bejme te ditur se behet fjale per projekte IT afatgjate me kompani europiane.
Kandidatet ideal konsiderohen specialistet ne fushen e IT-se me me shume se dy vite eksperience ne projekte IT-se, kryesisht si developer dhe analiste.
Per te qene pjese e projekteve tona, duhet te keni njohuri plotesisht te konsoliduara ne:


 • .NET Framework 4.5 ose versione me te vona
 • Gjuha VB.Net
 • Teknologjia ASP.Net WebForms (ASPX)
 • ASP 3.0 (per te qene te qarte me faqet e vjetra te Active Server Page te Microsoft per te mundesuar reverse enginering
 • Perdorimi i objekteve COM ne faqet ASP 3.0 dhe ASP.NET
 • Javascript, Ajax e jQuery
 • RESTFul Web API services
 • HTML e CSS
 • GIT (sub versionin system)
 • SQL Server 2012 e versione me te fundit
 • Si dhe te jeni foles i/e shkelqyer i gjuhes angleze dhe italiane.


Gjithashtu njohuri te mira ne:

 • ASP.NET Core
 • Angular JS
 • SonarQube per Code Review of software
 • ASP.NET MVC


Menyra e zhvillimit te punes do te jete remote, per shkak te komunikimeve me koleget qe ndodhen jashte Shqiperise, por sigurisht dhe ne zyrat tona.
Ne baze te aftesive, eksperiences dhe pershtatjes se menjehershme ne projekte do te jene dhe te ardhurat mujore.
Pagesat jane absolutisht ne nivel europian.

Kandidatet jane te lutur te dergojne CV-te ne format europian vetem ne gjuhen English ose Italian (JO ne shqip).

Lutemi te dergoni CV-ne tuaj ne adresen E-mail : infocv@albsoftek.com
ose te kontaktoni ne numrat e telefonit: 0676898482 / 0697531967
+Apliko