Qendra Europiane e Studimit ofron trajnim dhe punesim part time dhe full time ne fushen e testimit te aplikacioneve mobile dhe faqeve te internetit ne nje kompani gjermane.Nese dini anglisht, jeni te pajisur me nje kompjuter/laptop apo smartphone dhe jeni perdorues i aplikacioneve apo faqeve te internetit cdo dite, atehere ju jeni profili qe jemi duke kerkuar.Kushtet e trajnimit dhe punesimit:
  • Keni nje nivel mesatar te anglishtes
  • Keni mesatarisht 2 ose me shume ore te lira gjate dites
  • Deshironi te mesoni me shume rreth teknologjise dhe informatikes
  • Deshironi te fitoni para ekstra gjate kohes suaj te lire ose deshironi te punesoheni full time per te testuar aplikacione

Cfare perfitoni:
  • Trajnim prej 4 seancash per testimin e aplikacioneve dhe faqeve web
  • Tips & Tricks per te qene testues te nje niveli te larte menjehere pasi perfundoni trajnimin
  • Te gjitha pergjigjiet e testit te pranimit ne pune nga kompania e testimeve
  • Pajisje me certifikate
  • Perfitime ekstra qe do te behen te ditura gjate trajnimit

Nese vendosni te punoni full time duke testuar aplikacione, mund te fitoni deri ne €1000 ne muaj duke punuar nga shtepia dhe nderkohe do te argetoheni pafund duke njohur websites dhe aplikacione te reja perpara se te hidhen ne treg.Trajnimi do te realizohet ne 2 qendra te ndryshme (Don Bosko dhe Unaze e re) .Trajnimi kushton 4000 Leke te reja dhe do te zhvillohet ne 2 dite.Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne ne adresen tone te emailit: kryptconsulting@gmail.com
04 2 402 400068 20 41009069 72 94402@ info.esc2008@gmail.com Qendra Europiane e StudimitQENDRA EUROPIANE E STUDIMIT - NR. 1RR. DON BOSKOPALL. TID - SH.1, KATI 2, AP.10(afer Vizion+)QENDRA EUROPIANE E STUDIMIT - NR. 2RR. TEODOR KEKO, UNAZE E REPALL. ALES, SHK.1, KATI 2, AP 3(Perballe Karburant Kastratit, mbi dyqanin e Vodafonit)