Shes bluetooth carkit per makina.Eshte shume praktike per bisedat kur jeni ne makine per te mos perdorur celularin.Eshte e re ne kuti e pa hapur fare dhe eshte blere ne Bruksel.

Cliko ketu per te pare videon.......https://www.youtube.com/watch?v=5KrJTTkb1zo


Kontakt: vetem me mesazh tek nr 0686261441