NE JU MUNDESOJME PERKUJDESJEN PER FEMIJET DHE PRINDERIT TUAJ

PANTHEON GROUP Agjenci Punesimi & Sherbimi ju ofon sherbimet
Babysitter dhe Kujdestare per te Moshuar me Eksperience

Ne ju ofrojme seriozitet, perkushtim, pergjegjshmeri

Me ne, prinderit dhe femijet tuaj jane te qete dhe sigurt....

KUJDESTARE per te moshuar ....4 ore, 8-12ore. 24 ore si edhe orare flexibel
BABYSITTER me orare nga 8-10 ore. part-time, 24h, si edhe orare flexibel
BABYSITTER per femije me aftesi ndryshe nga 4 ore, 8-12 ore si dhe orare flexibel

Agjenci Ndermjetesim - Sherbimi - Punesimi Pantheon Group

nr. kontakti: +355692099900 / 0684010400
e mail: info@pantheongroup.al